Om mig


Anna heter jag och jag har fastnat för det här att sy. Varje kväll åker strykbrädan, nålar, sax och tyg fram. Mycket har jag sytt till min son som är född i mars 2010 och hans lillasyster som är född i juli 2012. Efter att min son Vidars garderob blev allt fullare började jag sy kläder till vänners barn på beställning. Till slut blev det så många beställningar att jag bestämde mig för att ta steget och starta ett eget företag. Sedan i mars 2012 drivs Tultron som en enskild firma. 

I vanliga fall jobbar jag som projektledare på Ericsson i Linköping på dagarna. Det trivs jag riktigt bra med! Men nu är jag mammaledig och försöker satsa ännu mer på att sy. När jag inte syr leker jag med mina barn och försöker hinna med ett par träningspass i veckan. 

En del av det jag syr visar jag upp här i bloggen, jag hoppas ni tycker om det. Lämna gärna en kommentar så blir jag glad!

Hittar ni något ni gillar och vill köpa eller har ni någon idé om något jag borde sy till er, är det lättast att maila mig på tultron@tultron.se.

Ha en bra dag!
/Anna