2013-04-07

STOPP!

Jag får lägga in ännu ett beställngsstopp för att hinna med. Det känns tråkigt, men jag måste hinna med det jag åtar mig utan att sitta uppe och sy hela nätterna. Sy är något jag tycker är roligt och avslappnande, men det får inte gå ut över sömnen för mycket. Att så många vill beställa av mig är verkligen jättekul!! Jag hoppas att ni vill återkomma när jag släpper på stoppet. (för det gör jag när jag kommit ikapp igen)
Min son går tillbaka till dagis imorgon för första gången på 7 veckor så förhoppningsvis ger det mig lite mer sytid framöver.

Vanliga mössor går fortfarande att beställa.

Jag har inte hunnit med att uppdatera fotoalbumet med tyger. Därför kan vissa tyger vara slut fastän de visas och jag har nya som ännu inte blivit upplagda. Jag tar tag i det snart :)

Ha det bra i solen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar