2012-03-26

Syträff och beställningar

I söndags var det dags för syträff igen. Så kul att träffa alla och en en hel dag. Som vanligt hann jag inte med att sy ens hälften av det jag tänkt. Nedan är en del av gårdagens alster. Allt är beställningar som skickas iväg i veckan. Mössorna ska till Rimforsa, Sya och Norge, dit ska även bodyn. 


Nästa syprojekt som ska färdigställas är två set med vimplar som ska bli doppresenter till små pojkar. De är påbörjade, men jag väntar på fler tyger. En tröja och en bodysuit ska också hinnas med innan påsk är det tänkt-

1 kommentar:

  1. Hej! Jag såg en av dina mössor på en dagiskompis till mitt barn, vars pappa är arbetskamrat till dig. Snyggt! Jag kände igen gröna klättrande aportyget och förstod att den var gjord av en "kollega i branschen". Fick en känsla av att det är en liten värld, tänk ändå att vi syr i samma stad. Jag syr gärna hur mycket som helst till mina barn, om tiden bara räckte till. Kolla gärna in www.miatextil.se.

    SvaraRadera