2011-08-09

Mössor och byxor

Efter ett långt blogguppehåll kommer här ett mycket kort inlägg.

Mössorna är presenter till två tvååringar, likaså byxornaDe här randiga byxorna sydde jag ikväll till Vidar. Det blev nästan en hel tröja också, bild kommer när den är helt klar. En fleecefodrad mössa knåpades ihop ikväll, men den vill jag prova på Vidar innan den viasas här.3 kommentarer:

 1. Alltid så mycket fint här, du är riktigt hurtig du som hinner med allt...träffarna drar igång om några få veckor. Hör av mig när jag vet helt säkert, jag ser också framemot dom och hoppas fler vill delta till hösten.....ha de gott Kram Sari

  SvaraRadera
 2. Den ena 2åringen hälsar att apmössan gjorde succé & hjärtebyxorna likaså!

  Vänliga hälsningar
  Elin

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att de gillades!

  SvaraRadera