2011-07-11

Har inte haft tid :)

Semestern har börjat och jag har inte haft tid att blogga. Sy har jag tagit mig tid till och det har blivit byxor, mössor och en filt. Ambitionen att göra i ordning bloggen finns, men när ska jag hinna med det? Och hur gör man?

Byxor till Vidar:


Byxor och mössa till Alice

4 kommentarer:

 1. Vad är det du vill fixa till med bloggen då?
  Jag kan inte blogspot har min blogg på nogg.se
  Men brukar det inte typ finnas svar o hjälp på blogspot"hemsida"
  Fina byxor förresten :)

  SvaraRadera
 2. Det skulle vara fint med någon heading och lite bilderpå sidorna. Jag kan erkänna att jag inte har försökt så mycket än heller. Det finns så mycket annat som lockar mer..

  tack :) Hittat ett bättre ställe att köpa tyg på nu. Hojta till om Ted eller tjejerna vill har byxor till hösten.

  SvaraRadera
 3. så mycket fint du har gjort! sålde du mycket på marknaden? missade dig helt :(

  Lycka till med att komma igång med bloggen, ser framemot och se vad du har till försäljning

  kram Sari

  SvaraRadera
 4. Tack Sari :) men oj vad jag saknar min maskin nu när jag är i stugan. Men snart hemma hos den igen!
  Marknaden gikc inge vidare, åska och ösregnet satte stopp gör försäljningen.. Men jag kommer igen fler gånger, nu har jsg hittat ett bättre mössmönster också. Bloggen ska jag ta tsg i så snart jag är hemma hos datorn, svårt att göra så myclet via mobiöen tyvärr.

  Gil,ar att läsa din blogg! Jag inser att jg intw har rätt tålamod för virknning, sliter fortfarande med mina kakor,,

  Kram

  SvaraRadera